Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! перець Солодкий Шоколад 10 нас

Колір та смак солодкого шоколаду! Новий, цікавий сорт перцю сибірської селекції, що в біологічній стиглості набуває справжнього шоколадного забарвлення. Сорт середньостиглий, кущ заввишки 70-80 см, формує велику кількість подовжено-пірамідальних плодів із закругленим, гладким кінчиком. Забарвлення перцю змінюється від темно-зеленого до шоколадного, але зсередини зрілий плід червоного кольору. Товщина стінки 5-6 мм, шкірка ніжна, смак дуже приємний і своєрідний, з гіркувато-шоколадним ароматом. Плоди смачні у свіжому вигляді, прикрасять та урізноманітнять смакову гаму та забарвлення свіжих літніх салатів. Сорт рекомендується вирощувати у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Посів на розсаду виробляють за 60-70 днів до посадки рослин на постійне місце. Оптимальна стала температура проростання насіння 26-28 градусів. При висаджуванні в ґрунт на 1 кв.м розміщують 5 рослин. Сорт добре реагує на полив та підживлення комплексними мінеральними добривами. Для прискорення процесу схожості насіння, оздоровлення рослин, поліпшення зав'язуваності плодів рекомендується користуватися спеціально розробленими стимуляторами росту та розвитку рослин /Агрофірма Сибірський Сад/< /span>

Термін придатності - грудень 2024 р. Стара ціна - 15,00 грн. Знижка - 50 %!

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на Акція! перець Солодкий Шоколад 10 нас : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 20 г : 37,00 грн

Ціна на насіння ліхніс Віскарія Рожевий Блиск 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для пальм (NPK 19.19.13) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! перець Солодкий Шоколад 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння суниці та гарбуза, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, відмінна газонна трава для вас, купити насіння картоплі та гарбуза, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.