Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

цикорій салатний Ендівій Фрізе Зелений 1 г

Ціна цінна дієтична культура, містить комплекс вітамінів і мікроелементів, має цілющі властивості! Ранньостиглий сорт салатного цикорію. Рослини формують пухкі розетки, висотою до 60 см і діаметром до 30 см. В основі стебла утворюється щільна прикоренева розетка з 80-100 ніжними листочками. Листя зеленого кольору, тонкі, довгасті, фігурно розрізані, серцевина рослини – жовто-зелена. Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт або розсадним способом. Подовжене, розсічене листя знамените своєю гіркуватістю, яка виходить завдяки тому, що на певному етапі росту рослини його позбавляють сонячного світла. Для того, щоб позбавитися гіркоти, яка присутня в салатних цикоріях, необхідно зібране листя витримати в ємності з холодною водою протягом 10-20 хвилин. Пікантна гіркота доповнює смак риби, креветок, сиру та цитрусових.

Тремін придатності - грудень 2020 р. Стара ціна - 4,50 грн. Знижка - 75 %!

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на цикорій салатний Ендівій Фрізе Зелений 1 г : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектоакарицид Прованто Майт (Енвідор) 5 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Принцеса Індра 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити цикорій салатний Ендівій Фрізе Зелений 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.