Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

перець Солодкий Топбой 0,1 г

Надзвичайно солодкий смак і чудовий аромат! Відмінний, середньопізній сорт, призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Кущ висотою до 60 см, формує томатоподібні м'ясисті та соковиті плоди, золотисто-жовтого кольору, вагою 110-120 г. Насіння на розсаду висівають у лютому-березні, а у віці 60-80 днів висаджують у відкритий ґрунт на постійне місце. Відрізняється надзвичайно солодким смаком та чудовим ароматом. Універсального використання - для споживання у свіжому вигляді, фарширування та консервування.

Термін придатності - грудень 2022 р. Стара ціна - 5,50 грн. Знижка - 75%!

Страна происхожденияD
Сортсреднепоздний

Ціна на перець Солодкий Топбой 0,1 г : 1,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Максим 025 FS т.к.с. 10 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння агератум Голіаф Червоний 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити перець Солодкий Топбой 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо поштою насіння тютюну курильного.