Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

диня Лівадія 10 г

Соковита, солодка, з тонкою шкіркою! Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до початку збирання врожаю  складає 70-95 днів. Рослина довгоплетиста, плоди кулястої форми, жовтого кольору з сіткою біля основи, вагою 0,8-1,5 кг. Шкірка тонка, соковита М'якоть, солодка, кремового кольору. Сорт добре зберігається та транспортується. Використовують у свіжому вигляді і для переробки на соки, муси, цукати.

Термін придатності - грудень 2022 р. Стара ціна - 14,00 грн. Знижка - 65 %!

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на диня Лівадія 10 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння астра Низькоросла Класик Вайт 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити диня Лівадія 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння чагарників та дерев, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.