Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! томат Детермінантний Дульсинея 20 нас

Гармонійне поєднання кислот і цукрів у томатах цього сорту роблять їх неймовірно смачними! Гарний середньостиглий сорт, з великими малиновими плодами у формі витягнутої груші. Рослина середньоросла, заввишки до 1,6 м. Перша кисть закладається над 7 листком, наступні через 3 листки. У кожному суцвітті зав'язується до 4-6 М'ясистих, великих, вагою 150-250 г (окремі до 350 г) малинових плодів з ніжною ароматною М'якоттю. Завдяки гармонійному поєднанню кислот та цукрів, томати мають дуже приємний смак. Сорт універсального призначення, придатний для споживання у свіжому вигляді та домашньої кулінарії. Сорт призначений для вирощування в теплицях, під тимчасовими укриттями та відкритому грунті. Посів на розсаду виробляють за 50-60 днів до висадки рослин на постійне місце. Оптимальна постійна температура проростання насіння +23-25 градусів. При висадженні у ґрунт на 1 кв. м. розміщують 3 рослини. Сорт добре реагує на полив та підживлення комплексними мінеральними добривами. Вирощують в один-два стебла з підв'язкою до опори.

Термін придатності – грудень 2024 р. Стара ціна – 13,00 грн. Знижка - 50 %!

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на Акція! томат Детермінантний Дульсинея 20 нас : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння аліссум Гірське Золото 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Кальцій CaN (20,4:11,4) 50 мл : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! томат Детермінантний Дульсинея 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.