Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

годеція Азалієподібна Метеор 0,2 г

Великі махрові квітки годеції перетворять Ваш сад на чарівну казкову країну! Однорічна, компактна рослина, висотою 45 см з прекрасними квітками, в яких відбиваються сонячні промені і які наповнять Ваш сад неймовірною красою та теплом. Квітки великі, махрові, шовковисті, до 6 см в діаметрі, темно-червоного кольору, зібрані в суцвіття, що формою нагадують квіти азалії. Насіння на розсаду висівають у березні, сіянці пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків в окремі ємності. У відкритий ґрунт розсаду висаджують наприкінці травня - на початку червня, на відстані 20-25 см. Можна вирощувати рослину також прямим посівом насіння у відкритий ґрунт у квітні-травні. Цвітіння рясно - з липня по жовтень. Віддає перевагу легким грунтам і сонячним місцям. Рослина вологолюбна. Використовують при оформленні рабаток, клумб, у групових посадках, а також для прикрашання балконів і на зріз.

Термін придатності - грудень 2021 р. Стара ціна - 4,50 грн. Знижка - 70 %!

Страна происхожденияNL

Ціна на годеція Азалієподібна Метеор 0,2 г : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Фацелія Сапфір 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити годеція Азалієподібна Метеор 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкращі насіння салату для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.