Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

рицина Занзібар Грін 5 нас

Ефектна високоросла рослина - чудова прикраса саду! Декоративна рослина з сімейства Мальвові висотою до 2,5 м. Рослина потужна, швидкозростаюча, що досягає велетенських розмірів. Стебла прямостоячі, розгалужені. Листя зелене, велике, пальчасто-роздільні, з 5-10 лопатями. Квітки яскраво-червоні, зібрані в щільні суцвіття. Теплолюбна, світлолюбна і досить посухостійка, віддає перевагу ділянкам з родючим і добре обробленим грунтом. Вирощується розсадним способом. Посів проводять на початку квітня у горщики по 2-3 шт. Сходи з'являються через 10-12 днів. Розсаду висаджують у відкритий грунт на початку червня на відстані 100 см. Використовується в оформленні ділянки

Термін придатності - грудень 2021 р. Стара ціна - 8,50 грн. Знижка - 80 %!

Страна происхожденияRU

Ціна на рицина Занзібар Грін 5 нас : 1,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимедведка Мікрогранули 120 г : 12,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Браво суміш 20 нас : 16,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити рицина Занзібар Грін 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.