Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Елеутерокок Колючий Ескулап 3 нас

Зимостійкий малогіллястий чагарник висотою 2-2,5 м (до 4-5 м). Молоді пагони жовтого кольору, густо усіяні тонкими шипами, злегка спрямованими вниз, старі — світло-сірі, з меншою кількістю шпильок. Листя довгочерешкове, складне п'ятипальчасте, зверху темно-зелене, гладке, знизу — світліші. Квітки дрібні, з блідо-фіолетовими або жовтими пелюстками, на верхівках гілочок зібрані в кулясті парасольки на довгих квітконосах. Плоди — чорні, ягодоподібні кістянки, кулястої або злегка довгастої форми, діаметром до 1 см, з приємним легким ароматом. Цвіте елеутерокок у липні-серпні, плоди дозрівають у вересні-жовтні. Рослина тіньовитривала, віддає перевагу родючим, добре зволоженим грунтам. Перед посівом насіння протягом 2-3 місяців витримують при кімнатній температурі, поступово знижуючи її до +5°С, потім 1,5-2 місяці при температурі 0-3°С. Обробка насіння перед стратифікацією регуляторами зростання підвищує схожість. При сівбі насіння навесні сходи з'являються лише на 2-й рік. Молоді рослини повільно розвиваються та зацвітають на 4-5-й рік. Елеутерокок цікавий в одиночних і групових посадках, ландшафтних парках, як живі нестрижені огорожі. Використовується в медицині: препарати з листя, ягід і кореневищ елеутерококу підвищують працездатність і витривалість організму, покращують самопочуття.

Термін придатності - грудень 2020 р. Стара ціна – 11,25 грн. Знижка - 85 %!

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння Елеутерокок Колючий Ескулап 3 нас : 2,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Хризантемоподібна суміш 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Професійне Кальцієво-Магнієве добриво CaCO3:MgCO3 (61:32) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Елеутерокок Колючий Ескулап 3 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.