Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! капуста декоративна Гібридна Нагойя Біла 7 нас

Чудова серія декоративної капусти з сильногофрованим яскравофарбованим листям! Рослини висотою 45 см, однакові за розміром, одночасно вступають у пору декоративності. Мереживне листя зібране в ошатну розетку зі смарагдовим зовнішнім листям і кремовою серединою. Декоративна капуста світлолюбна, віддає перевагу багатим гумусом грунтам; холодостійка, витримує у дорослому стані заморозки до -8-12°С, у віці розсади – ndash; до -4°С. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня у добре зволожену землю. При температурі ґрунту 18-20°С сходи з'являються через 3-5 днів. Молоді сходи лише трохи обприскують і починають поливати, коли вони зміцніють. Вирощують розсаду при температурі 12-16°С. На початку травня її висаджують у ґрунт через 50-60 см. Ідеальна для одиночних та групових посадок, використовується як обсадна рослина. Пересаджена восени у контейнер, зберігає декоративність до Нового року.

Термін придатності - грудень 2024 р. Стара ціна - 14,00 грн. Знижка - 50 %!

Страна происхожденияЯпония

Ціна на Акція! капуста декоративна Гібридна Нагойя Біла 7 нас : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Амістар Голд 10 мл : 33,00 грн

Ціна на насіння кохія Вінична Літній Кіпр 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Укорінення NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! капуста декоративна Гібридна Нагойя Біла 7 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, найкращі насіння салату для вас, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.