Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! астра Краллен Срібна Чапля 0,3 г

Висока декоративність та стійкість до несприятливих погодних факторів! Сортотип Краллен. Кущ компактний, колоноподібний, міцний, висотою 60-70 см. Суцвіття щільні, великі, діаметром 12-14 см, густомахрові від молочно-білого на початку і до сріблястого забарвлення наприкінці цвітіння, привертають увагу своєю красою. Декоративність суцвіттям надають вузькі, довгі, язичкові пелюстки, що радіально розходяться від центру до краю суцвіття, загнуті на кінцях у вигляді кігтів. Квітконоси довгі, досить міцні. Одночасно цвітуть від 7 до 10 суцвіть. Рекомендується для зрізання та ландшафтного оформлення.

Термін придатності – жовтень 2023 р. Стара ціна – 8,00 грн. Знижка - 50 %!

Страна происхожденияUA

Ціна на Акція! астра Краллен Срібна Чапля 0,3 г : 4,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Залізний Купорос 500 г : 40,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Гейхера Мікранта Пурпуровий Палац 20 нас : 15,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! астра Краллен Срібна Чапля 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.