Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Стахіс Шерстистий Марвел 0,05 г

Багаторічна кореневищна рослина до 50 см заввишки, з прямостоячими, слабо облистненими стеблами. Листя товсте, довгасто-лінійне, білоповстяно-опушене, що надає їм особливу декоративність. Квітки дрібні, до 1 см завдовжки, зібрані в щільні, колосоподібні суцвіття. Цвіте у червні-вересні. Рослина зимостійка, проте може постраждати від випрівання. Краще розвивається на відкритих сонячних місцях, чим більше світла і бідніша земля, тим дрібніше і срібніше листя. Квіткові стебла необхідно зрізати на стадії бутонів, оскільки вони знижують декоративність посадок. Рослина може залишатися одному місці багато років, але центр куща з роками оголюється. Тому навесні стару частину рослини вирізують гострою лопатою, підсипаючи на це місце перегній, і висаджують кілька молодих розеток. Насіння висівають під зиму або навесні у відкритий ґрунт або посівні ящики. Сіянці пікірують на відстані 5-8 см. На постійне місце висаджують наступної весни, витримуючи між рослинами 15-20 см. Декоративні ефектним листям із сріблястим відтінком, можуть служити окрасою будь-яких насаджень із багаторічних та однорічних рослин. Використовуються в змішаних посадках біля чагарників, у бордюрах, на каМ'янистих ділянках, в килимових композиціях.

Термін придатності - грудень 2021 р. Стара ціна - 7,50 грн. Знижка - 75%!

Страна происхожденияRU

Ціна на Стахіс Шерстистий Марвел 0,05 г : 1,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мідний Купорос 100 г : 30,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Гібридний Чарівний фонтан 0,1 г : 14,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна кислота 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Стахіс Шерстистий Марвел 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.